Опубликовано: 24 июня 2017 / Обновлено: 31 декабря 2018

Готовим Щи в мультиварке

Готовим Щи в мультиваркеСегодня предлагаю очередной рецепт на английском языке.
Готовить будем традиционные русские щи в мультиварке.

Почему в мультиварке?
Американцы очень экономят свое время и активно пользуются предметами бытовой техники, которая им в этом помогает.

Загрузил ингредиенты в этот универсальный прибор и пошел заниматься своими делами. Поэтому, все мои американские друзья по достоинству оценили этот простой рецепт приготовления русских щей.

Приступим.
Всего несколько шагов и щи готовы.

How To Make Traditional Russian Cabbage Soup In Multicooker

Today I suggest you to make traditional Russian dish — Shi.
Щи — it’s a cabbage soup, very popular and very favorite meal in Russia.

I make shi in my multicooker.
If you have a pressere cooker, you can make it in as well.
The steps will be the same, you might have to adjust your cooking time.

So, we need the following ingredients:

Готовим Щи в мультиварке

I took pork ribs today.
You can take any meat with bone: chiken, turkey, lamb or beef.

Now, look, this is ever simple.
Chop an onion. Great a carrot. Then shred a cabbage.

Fry the onion and carrot in vegetable oil, using ‘hot’ mode.
Frying time about 10-15 minutes.
Fry it until golden brown.

Add a teaspoon of tomato paste, or you can use fresh tomatoes.

Готовим Щи в мультиварке

Cut the potatoes into cubes.

Now put the meat, potatoes, cabbage, salt, pepper and spices.
You can add choped bell pepper as well, if you wish.

Готовим Щи в мультиварке

Pour cold water.
Cook it in the «Simmering» mode or boil gently mode within 80 minutes.
It depends on your multicooker.

In the final 3-4 minutes of cooking, add one-two cloves of chopped garlic, bay leaf and greens.

Готовим Щи в мультиварке

Serve the soup with sour cream.
Enjoy!

Опубликовано: / Обновлено: 31 декабря 2018

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *