Готовим Щи в мультиварке

Сегодня предлагаю очередной рецепт на английском языке.
Готовить будем традиционные русские щи в мультиварке.

Почему в мультиварке?
Американцы очень экономят свое время и активно пользуются предметами бытовой техники, которая им в этом помогает.

Загрузил ингредиенты в этот универсальный прибор и пошел заниматься своими делами. Поэтому, все мои американские друзья по достоинству оценили этот простой рецепт приготовления русских щей.

Приступим.
Всего несколько шагов и щи готовы.

How To Make Traditional Russian Cabbage Soup In Multicooker

Today I suggest you to make traditional Russian dish — Shi.
Щи — it’s a cabbage soup, very popular and very favorite meal in Russia.

I make shi in my multicooker.
If you have a pressere cooker, you can make it in as well.
The steps will be the same, you might have to adjust your cooking time.

So, we need the following ingredients:

I took pork ribs today.
You can take any meat with bone: chiken, turkey, lamb or beef.

Now, look, this is ever simple.
Chop an onion. Great a carrot. Then shred a cabbage.

Fry the onion and carrot in vegetable oil, using ‘hot’ mode.
Frying time about 10-15 minutes.
Fry it until golden brown.

Add a teaspoon of tomato paste, or you can use fresh tomatoes.

Cut the potatoes into cubes.

Now put the meat, potatoes, cabbage, salt, pepper and spices.
You can add choped bell pepper as well, if you wish.

Pour cold water.
Cook it in the «Simmering» mode or boil gently mode within 80 minutes.
It depends on your multicooker.

In the final 3-4 minutes of cooking, add one-two cloves of chopped garlic, bay leaf and greens.

Serve the soup with sour cream.
Enjoy!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *